Kerst  samenzang  middag

 
 

Hallo zangliefhebber,
 
 
Omdat het zo heerlijk is om  SAMEN   te   ZINGEN   en het inspirerend kan zijn ,  leuke muzikale mensen te ontmoeten,  organiseer ik op   ZONDAG  21   DECEMBER   een  KERST SAMEN ZANGMIDDAG,       WELKOM !

 
 Natuurlijk is dit ook de manier om helemaal in de kerststemming te komen,  of om je kerstgedachte weer helder te krijgen  ;-)
 
 
   Opzet van de middag;    veel  SAMEN  MEERSTEMMIG  ZINGEN.   Ik coach het geheel,   en zing zelf ook mee  :-)
 
 
   13.15 u.   Deur open,   fijn om elkaar vooraf even te spreken.
 
   13.30 u.   Aanvang  programma,   korte kennismakingsronde.
 
   13.45 u.    Inzingen/ stemtechniek.  Zoveel mogelijk meerstemmig  en op een speelse manier.
 
   14.00 u.    Repertoire;  leuke,   wat moeilijkere canons en  korte  meerstemmige stukjes.  Genre;  winter-  en kerstrepertoire,  populair en licht klassiek.
 
   15.00 u.    Pauze,     ik zorg voor een lekker knabbeltje,  leuk wanneer jij ook iets lekkers meeneemt ( wordt niet van je verwacht, hoor :).  Tegen een laag prijsje is er  een fris en alcoholisch drankje te koop.  Betaling  ALLEEN  IN  CONTANTEN.
 
   15.30  u.    vervolg van programma.   We zingen na de pauze ook  ENGELSE  KERSTCAROLS. Voor wie dit te moeilijk wordt;  luisteren is leuk en leerzaam,  en anders kun je zachtjes de zaal verlaten.
 
   16.45 u.    afronding van het programma,   blijf gerust even 'plakken'  voor vragen of voor de gezelligheid.  Misschien zit er nog wat in 'de fles'   :-)
 Ik heb onlangs een prachtige solo CD uitgebracht,  met musical-,  film-  en  popsongs  en een flinke vleug jazz.  Leuk wanneer je deze gaat kopen!
Voor slechts   12  euro  is ie  van jou.  Natuurlijk ook leuk als kerstkado.
 
 
LOKATIE;   VRIJE  SCHOOL  UTRECHT.   Hieronymusplantsoen  3.  Aan de singel tussen de stadsschouwburg  en  park  Lepelenburg.
 
Opgeven;   door mij een korte mail te sturen.  Graag alleen als je  WEL  kunt.
 
Kosten;   12 Euro,       BETALING ;   GEPAST   in een  ENVELLOP  met je  NAAM  erop.
 
 
     Hopelijk   tot   ZONDAG  21  DECEMBER.
 
Mocht je mensen weten die dit ook leuk vinden ?  Stuur de mail dan gerust door,   graag !
 
     Muzikale  groet   Willy
 
      www.vivalavoce.nl